Emergency Earthquake Turkiye-Syria (CSM x Plusian Project)

00
hari
:
00
:
00
:
00
Kempen Telah Tamat.
Terima kasih Untuk Sumbangan Anda
Bantu Viralkan

Kami amat-amat menghargai Tuan Puan untuk share kempen derma ini ke media sosial di bawah. Ianya amat membantu pendedahan kempen yang kami anjurkan kepada masyarakat di luar sana. Klik pada mana-mana butang di bawah:

Facebook
Twitter
WhatsApp

Emergency Earthquake Turkiye-Syria (CSM x Plusian Project)

Ini merupakan kutipan kolaborasi bagi Bantuan Kecemasan Cinta Syria Malaysia dan MC Plus untuk membantu mangsa gempa bumi yang melanda Turkiye-Syria.

Gempa bumi yang berskala 7.8 skala Richter ini telah mengakibatkan lebih daripada 10,000 nyawa termasuk kanak-kanak yang sedang tidur pada waktu itu terkorban. Bertambah buruk lagi, ketika ini suhu di sana jatuh di bawah paras beku iaitu – 4°C yang mana pastinya menambah kesukaran buat mereka.

Sama-sama kita doakan mereka!

“Sesungguhnya orang-orang yang bersedekah baik lelaki mahupun perempuan dan meminjamkan kepada Allah dengan pinjaman yang baik, niscaya akan dilipatgandakan (pahalaNya) kepada mereka dan bagi mereka pahala yang banyak” [Al Hadid : 18]

Kempen ini dijalankan oleh

Cinta Syria Malaysia (dulunya dikenali sebagai Tangisan Syria di Bumi Jordan (TSDBJ)), merupakan pertubuhan bukan kerajaan yang berdaftar dan aktif menjalankan misi-misi kemanusiaan yang mensasarkan golongan pelarian Syria.

Hulurkan sumbangan anda

Menderma secara manual/Bank Transfer

Jenis Bank: Maybank
Penama: PERSATUAN CINTA SYRIA MALAYSIA
No. Akaun: 562834640983

Rujukan: GEMPAMC+

Whatsapp untuk bantuan

Lakukan derma sambil dibantu oleh pegawai kami yang sentiasa bersedia menerima mesej di Whatsapp. Klik di butang Whatsapp.

0
    0
    Sumbangan Anda
    Tiada SumbanganLihat Semua Kempen