Education Mission CSM 5.0

00
hari
:
00
:
00
:
00
Kempen Telah Tamat.
Terima kasih Untuk Sumbangan Anda
Bantu Viralkan

Kami amat-amat menghargai Tuan Puan untuk share kempen derma ini ke media sosial di bawah. Ianya amat membantu pendedahan kempen yang kami anjurkan kepada masyarakat di luar sana. Klik pada mana-mana butang di bawah:

Facebook
Twitter
WhatsApp

Education Mission CSM 5.0

PENGENALAN PROGRAM

Menurut UNICEF, setelah 11 tahun Syria di dalam krisis perang saudara, seramai 2.4 juta kanak-kanak Syria tidak bersekolah dan mendapatkan pendidikan. Perkara ini amat merisaukan kerana pendidikan merupakan perkara yang amat penting di dalam pembentukan sesebuah tamadun. Sejajar dengan visi utama Cinta Syria Malaysia (CSM) iaitu pendidikan, CSM telah menubuhkan tiga buah sekolah yang dinamakan sebagai Sekolah KITA. Tujuan utama penubuhan Sekolah KITA ini adalah bagi menyediakan peluang pendidikan kepada anak-anak Syria yang amat memerlukan.

MAKLUMAT AM PROGRAM

Sebagai satu langkah untuk terus memberikan pendidikan yang berkualiti kepada anak-anak Syria di tiga buah Sekolah KITA, Cinta Syria Malaysia melancarkan kempen Education Mission 5.0 untuk mengumpul dana demi kelangsungan Sekolah KITA. Tujuan utama kempen ini adalah untuk meringankan beban pelarian Syria dan memberi mereka kemudahan akses pendidikan demi melahirkan generasi yang berpendidikan dan berinovasi untuk masa depan Syria.

“Your Help, Their Future”

Kempen ini dijalankan oleh

Cinta Syria Malaysia (dulunya dikenali sebagai Tangisan Syria di Bumi Jordan (TSDBJ)), merupakan pertubuhan bukan kerajaan yang berdaftar dan aktif menjalankan misi-misi kemanusiaan yang mensasarkan golongan pelarian Syria.

Hulurkan sumbangan anda

Menderma secara manual/Bank Transfer

Jenis Bank: Maybank
Penama: PERSATUAN CINTA SYRIA MALAYSIA
No. Akaun: 562834640983

Rujukan: Education

Whatsapp untuk bantuan

Lakukan derma sambil dibantu oleh pegawai kami yang sentiasa bersedia menerima mesej di Whatsapp. Klik di butang Whatsapp.

0
    0
    Sumbangan Anda
    Tiada SumbanganLihat Semua Kempen