#Laptop4Syria

00
hari
:
00
:
00
:
00
Kempen Telah Tamat.
Terima kasih Untuk Sumbangan Anda
Bantu Viralkan

Kami amat-amat menghargai Tuan Puan untuk share kempen derma ini ke media sosial di bawah. Ianya amat membantu pendedahan kempen yang kami anjurkan kepada masyarakat di luar sana. Klik pada mana-mana butang di bawah:

Facebook
Twitter
WhatsApp

#Laptop4Syria

Kempen #Laptop4Syria ini merupakan sebuah usaha Pusat Bimbingan Alternatif Cinta Syria Malaysia (PBACSM) untuk membeli 20 buah chromebook untuk kegunaan pelajar baharu yang bakal mendaftar di PBACSM untuk sesi persekolahan 2021/2022 ini.

Bantuan pinjaman laptop kepada anak-anak pelajar PBACSM adalah penting untuk memastikan tiada pelajar yang ketinggalan dalam pembelajaran semasa tempoh pandemik Covid-19 dimana proses Pengajaran dan Pembelajaran (PdP) akan berjalan secara atas talian.

Sasaran RM 30,000 diperlukan untuk membeli 20 buah Acer Chromebook 311. Kempen #Laptop4Syria ini akan berlangsung dari 2 Ogos 2021 sehingga 27 Ogos 2021.

Besar harapan agar Kempen #Laptop4Syria ini dapat meringankan sedikit beban yang dipikul oleh keluarga pelarian Syria di Malaysia.

Semoga dengan usaha kecil ini mendapat ganjaran yang besar disisi Tuhan dan menjadikan kita manusia yang lebih cakna tentang isu kemanusiaan.

Kempen ini dijalankan oleh

Cinta Syria Malaysia (dulunya dikenali sebagai Tangisan Syria di Bumi Jordan (TSDBJ)), merupakan pertubuhan bukan kerajaan yang berdaftar dan aktif menjalankan misi-misi kemanusiaan yang mensasarkan golongan pelarian Syria.

Hulurkan sumbangan anda

Menderma secara manual/Bank Transfer

Jenis Bank: RHB Bank Berhad
Penama: PERSATUAN CINTA SYRIA MALAYSIA
No. Akaun: 21245760024860

Rujukan: Laptop

Whatsapp untuk bantuan

Lakukan derma sambil dibantu oleh pegawai kami yang sentiasa bersedia menerima mesej di Whatsapp. Klik di butang Whatsapp.

0
    0
    Sumbangan Anda
    Tiada SumbanganLihat Semua Kempen