Humanitarian Relief Mission for The Palestinians in Gaza x Aryana Care

00
hari
:
00
:
00
:
00
Kempen Telah Tamat.
Terima kasih Untuk Sumbangan Anda
Bantu Viralkan

Kami amat-amat menghargai Tuan Puan untuk share kempen derma ini ke media sosial di bawah. Ianya amat membantu pendedahan kempen yang kami anjurkan kepada masyarakat di luar sana. Klik pada mana-mana butang di bawah:

Facebook
Twitter
WhatsApp

Humanitarian Relief Mission for The Palestinians in Gaza x Aryana Care

Satu usaha bersama untuk menyalurkan bantuan barangan keperluan bagi membantu saudara Palestin yang sedang diserang zionis! Hampir dua minggu dalam peperangan, keadaan di Gaza sangat kritikal dengan ketiadaan elektrik, bekalan air diputuskan, makanan serta keperluan perubatan juga semakin berkurangan.

Usaha ini adalah gabungan pelbagai NGO dan pihak. Bagi yang tidak dapat untuk menghantar barangan, kami akan dapatkan barangan tersebut melalui sumbangan ini.

Ayuh sumbang atau infak barangan untuk Palestin.

Barang-barang ini akan dikumpulkan dan dihantar melalui kargo penerbangan ke Mesir dan di bawa ke sempadan Rafah sehingga diberi kebenaran untuk buka.

▶️ 20-21 Oktober 2023
▶️ Sabtu & Ahad
▶️ 09.00 AM – 09.00 PM
▶️ MAPIM, Sepang
(https://maps.app.goo.gl/JHgk5urFr5wUuujx8?g_st=it)

Sumbangan barangan boleh terus ke lokasi di atas atau sumbang melalui bit.ly/palestineaidaryana iaitu kerjasama antara Aryana Care dan team Cinta Syria Malaysia, kami akan beli barangan bagi pihak anda.

Sebarang maklumat lanjut whatsapp +6016-3377539 (Maziah) untuk sebarang pertanyaan.

“Sedekah dapat menghapus dosa sebagaimana air memadamkan api.” (HR. Tirmidzi, di shahihkan Al Albani dalam Shahih At Tirmidzi, 614)

#ISRAELCUAK
#TAUFANALAQSA

Kempen ini dijalankan oleh

Cinta Syria Malaysia (dulunya dikenali sebagai Tangisan Syria di Bumi Jordan (TSDBJ)), merupakan pertubuhan bukan kerajaan yang berdaftar dan aktif menjalankan misi-misi kemanusiaan yang mensasarkan golongan pelarian Syria.

Hulurkan sumbangan anda

Menderma secara manual/Bank Transfer

Jenis Bank: Maybank
Penama: PERSATUAN CINTA SYRIA MALAYSIA
No. Akaun: 562834640983

Rujukan: alquds

Whatsapp untuk bantuan

Lakukan derma sambil dibantu oleh pegawai kami yang sentiasa bersedia menerima mesej di Whatsapp. Klik di butang Whatsapp.

0
    0
    Sumbangan Anda
    Tiada SumbanganLihat Semua Kempen