Sekolah KITA I x Min Qalby

Kempen ini akan berakhir dalam
00
hari
:
00
:
00
:
00
Kempen Telah Tamat.
Terima kasih Untuk Sumbangan Anda

Target Sumbangan : RM 300,000

0%

Jumlah Sumbangan Sekarang : RM 78,953

Kuantiti Sumbangan:
Bantu Viralkan

Kami amat-amat menghargai Tuan Puan untuk share kempen derma ini ke media sosial di bawah. Ianya amat membantu pendedahan kempen yang kami anjurkan kepada masyarakat di luar sana. Klik pada mana-mana butang di bawah:

Facebook
Twitter
WhatsApp

Sekolah KITA I x Min Qalby

Sebagai satu langkah untuk terus memberikan pendidikan yang lebih baik kepada kanak-kanak Syria di Sekolah KITA I, Cinta Syria Malaysia dan Yayasan Min Qalby berkolaborasi untuk sama-sama mengumpul dana untuk projek pendidikan ini.
Tujuan utama projek ini adalah untuk meringankan beban pelarian Syria dan memberi akses pendidikan demi  melahirkan generasi yang berpendidikan dan berinovasi untuk masa depan Syria.
Pendidikan adalah hak untuk semua. Tidak ada sesiapa pun yang terkecuali serta tidak mengira status, bangsa mahupun agama. Semoga ilmu yang diterima oleh kanak-kanak Syria ini memberi pulangan pahala yang berpanjangan buat para penyumbang projek ini.
 
“Your Help, Their Future”
#educationforall

 

Sabda Rasulullah SAW:

“Barangsiapa yang menyusuri jalan untuk menuntut ilmu, maka Allah akan permudahkan baginya jalan untuk ke Syurga” (HR Muslim)

Kempen ini dijalankan oleh

Cinta Syria Malaysia (dulunya dikenali sebagai Tangisan Syria di Bumi Jordan (TSDBJ)), merupakan pertubuhan bukan kerajaan yang berdaftar dan aktif menjalankan misi-misi kemanusiaan yang mensasarkan golongan pelarian Syria.

Hulurkan sumbangan anda

Kuantiti Sumbangan:

Menderma secara manual/Bank Transfer

Jenis Bank: Maybank
Penama: PERSATUAN CINTA SYRIA MALAYSIA
No. Akaun: 562834640983

Rujukan: SK Jordan

Whatsapp untuk bantuan

Lakukan derma sambil dibantu oleh pegawai kami yang sentiasa bersedia menerima mesej di Whatsapp. Klik di butang Whatsapp.

0
    0
    Sumbangan Anda
    Tiada SumbanganLihat Semua Kempen