Sponsor A Child 4.0

Bantu Viralkan

Kami amat-amat menghargai Tuan Puan untuk share kempen derma ini ke media sosial di bawah. Ianya amat membantu pendedahan kempen yang kami anjurkan kepada masyarakat di luar sana. Klik pada mana-mana butang di bawah:

Facebook
Twitter
WhatsApp

Sponsor A Child 4.0

Sponsor A Child merupakan sebuah program dermasiswa yang dijalankan oleh Cinta Syria Malaysia (CSM) bagi menampung kos pendidikan para pelajar Syria dibawah Pusat Bimbingan Alternatif Cinta Syria Malaysia (PBACSM). PBACSM merupakan sebuah inisiatif pendidikan oleh CSM buat para pelarian Syria yang menetap di Malaysia. Program ini telah berjalan selama 3 tahun bermula dari tahun 2020 sehingga kini. Pada tahun 2020, seramai 11 pelajar Syria mendapat tajaan dan bilangan tersebut meningkat kepada 24 pelajar pada tahun 2023. Program ini dijayakan dengan sokongan masyarakat Malaysia.

Melihat kepada kejayaan program ini, CSM tekad untuk meneruskan program dermasiswa pada sesi persekolahan 2023/2024 baharu yang bakal bermula pada bulan September. Program pada tahun ini menyasarkan seramai 25 orang pelajar yang kurang berkemampuan bagi mendapatkan manfaat dermasiswa dengan sasaran dana sebanyak RM53,250

Objektif:

Membantu dari segi tajaan pendidikan kepada 25 orang pelajar Syria di Pusat Bimbingan Alternatif Cinta Syria Malaysia (PBACSM) yang kurang berkemampuan.

Kempen ini dijalankan oleh

Cinta Syria Malaysia (dulunya dikenali sebagai Tangisan Syria di Bumi Jordan (TSDBJ)), merupakan pertubuhan bukan kerajaan yang berdaftar dan aktif menjalankan misi-misi kemanusiaan yang mensasarkan golongan pelarian Syria.

Hulurkan sumbangan anda

Kuantiti Sumbangan:

Menderma secara manual/Bank Transfer

Jenis Bank: Maybank
Penama: PERSATUAN CINTA SYRIA MALAYSIA
No. Akaun: 562834640983

Rujukan: SPONSOR

Whatsapp untuk bantuan

Lakukan derma sambil dibantu oleh pegawai kami yang sentiasa bersedia menerima mesej di Whatsapp. Klik di butang Whatsapp.

0
    0
    Sumbangan Anda
    Tiada SumbanganLihat Semua Kempen