Sponsor A Child 3.0 (One-off)

00
hari
:
00
:
00
:
00
Kempen Telah Tamat.
Terima kasih Untuk Sumbangan Anda
Bantu Viralkan

Kami amat-amat menghargai Tuan Puan untuk share kempen derma ini ke media sosial di bawah. Ianya amat membantu pendedahan kempen yang kami anjurkan kepada masyarakat di luar sana. Klik pada mana-mana butang di bawah:

Facebook
Twitter
WhatsApp

Sponsor A Child 3.0 (One-off)

Program Sponsor A Child merupakan sebuah program dermasiswa kepada para pelajar PBACSM untuk membantu menampung kos pendidikan, perubatan dan bantuan kecemasan pelajar. 24 orang pelajar telah dipilih untuk ditaja berdasarkan kepada pendapatan ibu bapa pelajar, jumlah tanggungan ibu bapa pelajar dan tahap akademik pelajar.

Justeru itu, pihak Pusat Bimbingan Alternatif Cinta Syria Malaysia (PBACSM) mengambil inisiatif ini untuk menjalankan program Sponsor A Child dengan sasaran sebanyak RM 49,400 bagi membantu seramai 24 pelajar untuk terus bersemangat menimba ilmu.

Objektif:
● Melahirkan sikap keprihatinan rakyat Malaysia terhadap isu kebajikan anak-anak Syria yang kurang berkemampuan dalam menghadapi perkembangan hidup di Malaysia.
● Membantu dari segi tajaan pendidikan kepada pelajar Syria PBACSM sekaligus dapat meringankan kos sara hidup keluarga pelajar di Malaysia.
● Membentuk satu jalinan hubungan di antara keluarga Malaysia dan keluarga Syria yang dapat membantu daripada segi sokongan moral.

Kempen ini dijalankan oleh

Cinta Syria Malaysia (dulunya dikenali sebagai Tangisan Syria di Bumi Jordan (TSDBJ)), merupakan pertubuhan bukan kerajaan yang berdaftar dan aktif menjalankan misi-misi kemanusiaan yang mensasarkan golongan pelarian Syria.

Hulurkan sumbangan anda

Menderma secara manual/Bank Transfer

Jenis Bank: RHB Bank Berhad
Penama: PERSATUAN CINTA SYRIA MALAYSIA
No. Akaun: 21245760024860

Rujukan: Sponsor

Whatsapp untuk bantuan

Lakukan derma sambil dibantu oleh pegawai kami yang sentiasa bersedia menerima mesej di Whatsapp. Klik di butang Whatsapp.

0
    0
    Sumbangan Anda
    Tiada SumbanganLihat Semua Kempen