Sedekad Winter Misson CSM

Kempen ini akan berakhir dalam
00
hari
:
00
:
00
:
00
Kempen Telah Tamat.
Terima kasih Untuk Sumbangan Anda

Target Sumbangan : RM 2,559,000

0%

Jumlah Sumbangan Sekarang : RM 40,497

Clear
Kuantiti Sumbangan:
Bantu Viralkan

Kami amat-amat menghargai Tuan Puan untuk share kempen derma ini ke media sosial di bawah. Ianya amat membantu pendedahan kempen yang kami anjurkan kepada masyarakat di luar sana. Klik pada mana-mana butang di bawah:

Facebook
Twitter
WhatsApp

Sedekad Winter Misson CSM

Cuaca yang paling kritikal dan ekstrim bakal tiba. Setiap tahun, Cinta Syria Malaysia berusaha sedaya mampu menghantar bantuan untuk pelarian Sy.ria berdepan dengan musim sejuk.

Tanpa sokongan padu daripada semua, perjuangan kemanusiaan ini mungkin tidak akan tercapai objektifnya. Kepercayaan daripada kalian buat CSM ini begitu luar biasa.

Hasil sumbangan daripada kempen ini diharapkan akan dapat meringankan beban saudara kita di sana serta sedikit sebanyak mengurangkan kesusahan dan menggembirakan mereka dalam menghadapi musim sejuk yang bakal menjelang. Secara langsung, CSM dapat menaik taraf pelbagai prasarana bagi kemudahan dan keselesaan generasi akan datang yang lebih berilmu dan berinovasi untuk masa hadapan saudara-saudara Syria.

Kempen ini dijalankan oleh

Cinta Syria Malaysia (dulunya dikenali sebagai Tangisan Syria di Bumi Jordan (TSDBJ)), merupakan pertubuhan bukan kerajaan yang berdaftar dan aktif menjalankan misi-misi kemanusiaan yang mensasarkan golongan pelarian Syria.

Hulurkan sumbangan anda

Clear
Kuantiti Sumbangan:

Menderma secara manual/Bank Transfer

Jenis Bank: Maybank
Penama: PERSATUAN CINTA SYRIA MALAYSIA
No. Akaun: 562834640983

Rujukan: WINTER

Whatsapp untuk bantuan

Lakukan derma sambil dibantu oleh pegawai kami yang sentiasa bersedia menerima mesej di Whatsapp. Klik di butang Whatsapp.

0
    0
    Sumbangan Anda
    Tiada SumbanganLihat Semua Kempen